Tedaviler

Fethiye Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak ağız ve diş sağlığınızı daima koruyoruz. Sağlığınız önceliğimizdir.

Genel sağlığının bir parçası olan ağız ve diş sağlığınızı korumanıza yardımcı olmaya kararlıyız. Uzman ekibimizle her yaşta kapsamlı diş bakımı sağlıyoruz. İmplant cerrahisi, porselen/zirkonyum kaplama, diş beyazlatma, ortodontik tedaviler, çocuk diş hekimliği, estetik ve tedavi edici botoks uygulamaları, kanal tedavisi gibi tedavi yöntemlerimizle gülüşlerinize sağlık katmak için yanınızdayız.

Anestezi

Local Aneztesi Lokal anestezi, bir bölgede ağrı hissini ortadan kaldırmak için kullanılan bir anestezi türüdür. Bu tür anestezi, yalnızca belirli bir bölgede uygulandığından, vücut genelinde ağrı hissini ortadan kaldırmaz. Lokal anestezi, genellikle doktorlar, dişçiler ve diğer tıbbi uzmanlar tarafından cerrahi veya diğer tıbbi prosedürler sırasında kullanılır. Lokal anestezi, genellikle bir enjeksiyon yoluyla uygulanır ve hemen Anestezi

Diş Dolgusu

Diş dolgusu , çürümüş, kırılmış ya da çatlamış olan dişlerin temizlendikten sonra çeşitli materyallerle restore edilmesi yani doldurulmasıdır. Madde kaybına uğramış dişlerin fonksiyonlarını yerine getirmesi amaçlanır. Çürük doku ilerlemeden uygulanan bu yöntem, dişi tamamen kaybetmenin önüne geçer. Dolgu işleminin yapılmasında  pek çok farklı metaryaller kullanılabilmektedir. Ancak önemli olan dişin yapısına uygun olan dolgu kullanımıdır. Dolguların Diş Dolgusu

Diş Beyazlatma (Bleaching)

Dişler günlük hayatta çeşitli nedenlerden dolayı renk değişimine uğrar. Genellikle bu renk değişimi sararma ve koyulaşma şeklinde oluşur. Bunun sebebi diş yüzeyinde bulunan organik ve inorganik maddelerdir. Estetik anlamda rahatsızlık veren bu durumun çözümü olarak diş yapısına uygun jellerin kullanımıyla yapılan diş beyazlatma işlemi en ideal çözümdür. Diş beyazlatma, dişlerinizin doğal rengini açmanın en güvenli, Diş Beyazlatma (Bleaching)

Diş Temizliği

Diş eti çizgisi boyunca ve diş yüzeylerinde şefaf ve yapışkan bir tabaka oluşur ve bunlar plak olak adlandırılır. Bu plaklardaki oluşan bakteriler dişin minesine ve diş etlerine zarar verebilir. İyi bir bakım görmeyen plaklar ağız da tartar dediğimiz diş taşı oluşumuna neden olur. Bakterilerin ve tükürükteki minarellerin sertleşmesi sonucu oluşan diş taşı diş eti iltihabı Diş Temizliği

Kanal Tedavisi

Endotonti tedavi olarak da bilinmekte olan kanal tedavisi,  bir dişin iltihaplı veya enfekte olmuş özünün (pulpanın) çıkarılarak, dişin dezenfekte edildikten sonra kanalın dolgu maddeleri ile doldurulması işlemidir. Bu işlemler bütümü kanal tedavisi olarak tanımlanır. Dişin en iç kısımında bulunan pulpa yumuşak bir çekirdek olarak düşünülebişir. Dişin bir darbe sonucu çatladığı veya derin bir çürüğün oluştuğu Kanal Tedavisi

Periodontitis (diş eti hastalığı)

Periodontitis, diş etlerinin ve destekleyen kemiklerin tahrip olmasına yol açan bir diş eti hastalığıdır. Bu hastalık, dişlerinizin etlerinin yerleştiği olukların (diş eti çukurları) içinde oluşan plak ve tartarın (mineralize olan plak) neden olduğu bir inflamasyon sonucu ortaya çıkar. Eğer periodontitis tedavi edilmezse, dişlerinizin kaybına neden olabilir. Bu hastalığın belirtileri arasında diş etlerinin kızarıklığı, şişlik, kanama, Periodontitis (diş eti hastalığı)

İmplant Nedir?

Diş hekimliğinde implant tedavisi yaşanan diş kayıplarına bağlı olarak gerçekleştirilen sistemik tedavinin adıdır. Bu tedavi sürecindeki amaç hastaya kaybedilen dişin ya da dişlerin performansına en yakın sonucu geri kazandırmaktır. İmplant tedavisi kişiye özel hazırlanır ve uygulanır. Bu tedavi yöntemi çok aşamalı şekilde gerçekleştirilir. Süreç kökten uca yeni bir dişin yapılması olarak tanımlanabilir. Tedavi olarak kullanılan İmplant Nedir?

Kaplama Nedir?

Diş kaplama, dişlerin üzerine uygulanan bir tedavidir. Diş kaplaması, dişlerin zayıf veya hasarlı olan bölümlerini koruma amacıyla kullanılır. Diş kaplaması, dişlerin çürümesini önleyerek, dişlerin daha sağlıklı ve güzel görünmesini sağlar. Diş kaplaması, genellikle dişlerin ön yüzünde uygulanır ve dişlerin çiğneme yüzeyine yapıştırılır. Diş kaplaması, dişlerin çürümesini önleyen bir bariyer oluşturur ve dişlerin daha güçlü ve Kaplama Nedir?